30 Temmuz Büyükada’da Doğa Dostu Yaşam Etkinliği

Büyükada’da 30 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Doğa Dostu Yaşam ve Geri Dönüşüm için Buluşma etkinliğinde hem standı hem de “Suda geri dönüşüm” sunumu ile Su Hakkı Kampanyası da olacak. Herkesin katılımına açık olan etkinliğe tüm su hakkı dostlarını bekleriz.

Adalar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Adalar Kent Konseyi Çevre Grubu’nun etkinlikle ilgili duyurusu:
Büyükada’da Doğa Dostu Yaşam ve Geri Dönüşüm için Buluşma Adalar Belediyesi ve Adalar Kent Konseyi birlikteliğinde ,doğayı odağına alan tüm STK ve girişimleri bir araya getirecek bir buluşmaya sizleri davet etmek istiyoruz. 30 Temmuz 2017 Pazar günü, 10.00 – 20.00 saatleri arasında Büyükada’da gerçekleşecek olan buluşmanın teması ‘Adalarda Doğa Dostu Yaşam ve Geri Dönüşüm’ .Adalar Beledlye Başkanı Sn Atilla Aytaç ve Adalar Kent Konseyi Başkanı Prof .Dr Sinan Özbek’in saat 11 de açılış konuşması yapacağı etkinliğimiz için tüm hazırlıklarımız tamamlandı Çevreyi korumak bir gönül işidir.Bu yolda doğayı korumak için emek veren tüm STK, vakıf ve toplulukların stantları ile çalışmalarını paylaşacağı buluşmada; atölyeler, söyleşiler, doğa gözlemleri, konser gibi bir çok etkinlik gerçekleşecek . Ekolojik yaşam ve geri dönüşüme dair birikim ve katkıların ziyaretçiler ile paylaşılacağı etkinliğimizde , Adalar ilçesinde doğaya dost uygulamalar ve geri dönüşüm bilincinin yaygınlaşması yolunda adımlar atılacak .

Sevgi ve dostlukla,

Tarih: 30 Temmuz 2017 Saat: 10.00 – 20.00

Etkinlik alanları: *Adalar Kent Konseyi Çelik Gülersoy Kültür Merkezi (Çınar Cad. Kozalak Sok. No:1 Büyükada, İstanbul) *Kozalak Sokak no: 1 Büyükada, İstanbul