Su Hakkı Kampanyası aktivistler toplantısı 25 Kasım’da

Marsilya 2012 Alternatif Dunya Su Forumu2 Kasım’da yaptığımız “Su adaleti olmadan demokrasi olmaz!” panel ve forumunda duyurduğumuz gibi bundan sonra on beş günde bir aktivistler toplantısı yapmaya başlıyoruz. İlk toplantımızı 25 Kasım Pazartesi, saat 19.00’da kampanyamızın ofisinde yapacağız.

Su hakkımız her geçen gün gasp edilirken buna karşı birlikte örgütleyebileceğimiz çok sayıda kampanya bulunmakta. Önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerde dile getirebileceğimiz; yeter miktar ve kalitede içilebilir suyun belediyeler tarafından ücretsiz sağlanması, sokak çeşmelerinin su bağlantı yollarının onarılması, sularının akması ve ambalajlı su satışlarının kamusal alanlarda satışının kaldırılması gibi. Ve tabi her insan ve canlının sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için suya fiziksel, ekonomik ve etkili şekilde ulaşımını garantilemek adına “su hakkının” Anayasa’ya dahil edilmesi talebimiz.

Bütün bu kampanya başlıklarını daha nasıl etkili ve yaygın bir biçimde birlikte yapabileceğimizi konuşabiliriz. Sizin, suyla ilgili başka önerileriniz varsa onları da birlikte değerlendirebiliriz.

Hiç olmadı pazartesi akşamı bir çayımızı içersiniz, sohbet ederiz ve tanışmış oluruz.

Pazartesi akşamı görüşmek üzere,

Hoşçakalın

Su Hakkı Kampanyası

 

aktivist toplantisi logo.jpgAktivistler toplantısı

Yer: Sosyal Değişim Derneği,

Gümüşsuyu Mah. Saray Arkası Sok. No:31, Daire:0

Beyoğlu/İstanbul

Tarih: 25 Kasım Pazartesi

Saat: 19.00-20.30

İletişim: 0212-292 34 39, [email protected]